Η Εταιρεία μας

Facebook

Σταθάκος Ηλίας
Ανακαινίσεις Κτιρίων ΚεφαλονιάΗ επιχείρησή μας, υπό την ονομασία Σταθάκος Ηλίας, λειτουργεί από το 1996 στον τομέα της κατασκευής, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων. Έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό έναν σημαντικό αριθμό έργων, και αυτό έχει συμβεί τόσο στην Κεφαλονιά όσο και σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο και στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον κλάδο της οικοδομής. Αυτές περιλαμβάνουν κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εντυπωσιακές ανακαινίσεις κατοικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καφετεριών και γραφείων. Αναλαμβάνουμε επίσης την παροχή Προκατ κτιρίων και την κατασκευή της δικής σας κατοικίας ή πέτρινης οικίας, σε αρχιτεκτονικό ύφος που ανταποκρίνεται στην ταυτότητα της Κεφαλονιάς, όπως την ονειρεύεστε.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η προσεγμένη και αισθητικά ικανοποιητική εργασία μας, καθώς και η αφοσίωσή μας στην τελειότητα και τη διαχρονικότητα, αποτελούν εγγύηση στον χώρο αυτό. Οι κατασκευές μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

 

 

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες για την κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν χτισίματα, μονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, καθώς και ενεργειακά τζάκια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας.

Με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον προγραμματισμό, τη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα εργασιών και χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας, εφαρμόζοντάς τα σωστά.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε τον χώρο των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα.